Magyar Bajnokság 2016 - Kiírás és beharangozó

OB2016.pngAz idei év Taekwon-dos események szempontjából igen sűrűnek ígérkezik. A szokásos hazai versenyeken és rendezvényeken túlmenően Budapesten kerül megrendezésre a 2016-os év legfontosabb nemzetközi vonatkozású sporteseménye, az ITF Taekwon-do Világkupa. Emellett tavasszal lesz Európa-bajnokság Finnországban, illetve Európa-kupa Romániában.

Versenynaptárunkat az egyik legfontosabb hazai esemény, a Magyar Bajnokság nyitja, melynek Hódmezővásárhely ad otthont. A versenyt márcus első hétvégéjén, 5-6-án rendezik. 

FIGYELEM! Március 5. (szombat) a magyar törvényeknek megfelelően áthelyezett munkanap, ezért mindenkinek javasoljuk, hogy a szükséges iskolai kikérőket és szabadságolást időben intézze el!

OB2016_helyszin.jpg

A Magyar Bajnokság a szabályoknak megfelelően az összes  ITF-ben megtalálható kategóriában - küzdelem, formagyakorlat, erő- és speciáltörés, valamint tradicionális küzdelem - gyermek-, serdülő-, ifjúsági-,  illetve felnőtt korcsoportokban kerül megrendezésre. Az esemény különlegessége, hogy a fenti versenyszámok mellett a felnőtt férfiak hard-contact szabályrendszerben is összemérhetik tudásukat.

További részletek a verseny kiírásban, érdeklődni a verseny szervezőinél lehet az alábbi elérhetőségen: magyarbajnoksag2016@gmail.com

Letölthető anyagok:

Helyszín: Hódtói Sportcsarnok, 6800 Hódmezővásárhely, Ormos Ede u. 18.
Időpont: 2016. március 5-6. 

Magyar bajnokság - nevezési határidő: február 28. vasárnap! február 29, hétfő éjfél!
Módosítási határidő: március 3. csütörtök!

Hard contact verseny - nevezési határidő: február 14. vasárnap!

Hivatalos facebook esemény oldal: https://www.facebook.com/events/167464090287189/

A szervezők mindenkit örömmel várnak a remek hangulatúnak ígérkező eseményen!
Mi ott leszünk! És ti? ;)