Slideshow

welcome Szeminárium

A Szövetség készül az őszi Danvizsgákra

Adanvizsga kis k#U00e9p.png Magyar ITF Taerkwon-do Szövetség a tavaszról elhalasztott Danvizsgák őszi pótlását szervezi, melyen nagyon szigorú egészségügyi követelményeknek megfelelve lehet csak részt venni.

ITF E-Világverseny!

E-Tour-A1.jpgA Nemzetközi Taekwon-do Szövetség (International Taekwon-do Federation - ITF) szervezésében világújdonságként rangos nemzetközi e-versenyt hirdetett október 3 és 23 közöttre. A felhívást az ITF Elnöke, GM Paul Weiler meghívójával tették közzé az ITF hivatalos oldalain.

Koronavírus tudnivalók - Taekwon-dos szemszögből

large_exclamation-mark_2227-612.jpgMinden második cikk és bejegyzés az Interneten a koronavírusról szól, ezért nem szerettünk volna minden apró hírt megosztani ezzel kapcsolatosan egyesével. Szeretnénk összefoglalni a tudnivalókat taekwon-dos szemszögből.

I. Nőnapi Taekwon-dos Találkozó

large_tulip.jpgSzeretettel meghívunk a Nemzetközi Nőnap alkalmával rendezett I. Nőnapi Taekwon-dos Találkozóra a Taekwon-do Infoportál és a Sasok Taekwon-do Sportegyesület szervezésében!

Országos Technikai Szeminárium - beszámoló

large_2020_seminar_thumb.jpgFebruár 15-én, szombaton került megrendezésre az immáron évenkénti rendszerességgel megtartott Országos Technikai Szeminárium. Poós Péter VI. dan Technikai Főinstruktor által vezényelt esemény házigazdája idén is a Monori Jászai Mari Általános Iskola tornaterme volt.

Magyar Bajnokság 2020 beharangozó

MB_thumb.jpgFebruár 29 - március 1-i hétvégén rendezik az idei ITF Taekwon-do Magyar Bajnokságot, melynek ezúttal a Budapest tőszomszédságában található Mogyoród lesz házigazdája. A szervező a Spirit Opent, több magyar bajnokságot és a 2016. évi Világkupa rendezését jegyző TKD Spirit Sportegyesület lesz.

Technikai Szeminárium beharangozó

szeminarium_2020_beharangozo_sq.jpgAz idei év első Taekwon-dos eseménye hazai szinten a Technikai Szeminárium lesz, 2020. február 15-én, szombaton. Az idei esemény központi témája elméleti részek mellett újra a formagyakorlatok lesznek. 2020. február 15.

Magyar Bajnokság Monor

magyarbajnoksag2019.PNGMárcius első hétvégéjén rendezik Monoron az ITF Taekwon-do Magyar Bajnokságot. A versenyt a szokásoknak megfelelően az összes ITF Taekwon-dos hivatalos versenyszámban szervezik.

2019-es TKDs események

2019_events.jpgA 2019-es év is izgalmasnak ígérkezik Taekwon-dos szempontból! Hazai és nemzetközi események színesítik az idei naptárat, melyeket most sorra veszünk rövid összefoglalónkban.

Nemzetközi bírói szeminárium, Miesbach

Poster-IUC-2018-Germany-Miesbach-pdf-724x1024.jpgEzen a hétvégén zajlik a németországi Miesbach városában az IUC - International Umpire Course - az ITF nemzetközi bíróképzésének idei legnagyobb eseménye, melyen 150 főből 8 magyar bíró vesz részt.

Oldalak

Feliratkozás Front page feed csatornájára